Skip to content

İhracatta Dijital Fırsatlar Etkinliği Geliyor

İhracatta Dijital Fırsatlar Etkinliği Geliyor

İlki, geçtiğimiz aylarda Sincan 1. Osb Asora Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Dijital Fırsatlar Etkinliği’nin ikincisi geliyor. Webolizma olarak; geleneksel hale getirilen İhracatta Fırsatlar Etkinliği’yle Ankaralı firmalara dijital reklamcılığın önemi ve gerekliliği anlatılacak.

Ostim OSB, Webolizma ve Google Partners işbirliği ile hazırlanan etkinlikle, Ankara firmalarının markalaşmasına, yeni pazarlara açılmasına, yeni müşteriler edinilmesine ve kârlılıklarını arttırmalarına fayda sağlanması hedefleniyor. İhracat yapan ya da yapma hedefi bulunan firmalara ışık tutacak etkinliğe; şirket sahipleri ve yöneticileri, pazarlama ekipleri, internet üzerinden markasını ve ürünlerini tanıtmak isteyenler, e-ticaret’e atılmak, e-ticaret işini büyütmek isteyenler, yurtdışına açılmak isteyenler katılabilecek.

Peki Konuşmacılarımız Kimler?

Ostim Dijital Fırsatlar Etkinliğimizde; açılış konuşmalarını Webolizma Ajans Başkanı Ecevit Saraç, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak gerçekleştirecek. Dijital Pazarlama ve Strateji Danışmanı Özgür Deniz Aydın, IGEME CEO’su Murat Işık, Webolizma Dijital Planlama Uzmanı Damla Erayhanve Webolizma Sosyal Medya Uzmanı Melike Cezayiroğlu konuşmacı olarak katılacak.

Etkinliğin konu başlıkları; dijital dönüşümün yurtdışı ve yurtiçinde sağladığı avantajları, yeni müşteri, ürün tanıtımı, marka tanıtımı, distribütörlük ve bayilik ağı genişletme, kullanıcı dostu web arayüzü ile hedef kitleye doğru bir şekilde ulaşılmasını sağlamak, Google reklam araçları, YouTube reklamları kullanımı, sosyal medya reklamları (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter), web sitesi analiz araçlarının kullanımı, arama motoru ve mobil uyumlu web sitesi tasarımı olacak.

22 Kasım Saat 13:30 – 17:00 Arası OSTİM OSB Konferans Salonu’nda yapılacak etkinliğe katılmak için yapmanız gereken; https://www.webolizma.com/ostim-osb-isbirligiyle-ihracatta-dijital-firsatlar-etkinligi/ sayfasından başvuru formunu doldurmak.

Haydi Ankara Birlikte Dijitalleşelim!