Skip to content

Google Aramalarında Yeni Bir Özellik!

Google Aramalarında Yeni Bir Özellik!

Günümüzün en çok kullanılan arama motoru Google her geçen gün kullanıcılarına kolaylık sağlamak için yeni özelliklerle karşımıza çıkıyor. Şimdi de Google arama sayfasında yapılan aramalar sonucu bulduğunuz sayfaya giriş yapıp tekrar arama sayfasına döndüğünüzde Google size yeni arama önerileriyle geliyor. Bu öneriler yaptığınız aramalara özel olarak kullanıcıların sıklıkla yaptığı diğer aramaları içeriyor. Google bu arama terimlerini, “Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar:…” şeklinde bir ifadeyle giriş yaptığınız sayfanın altında küçük bir pencere ile size sunuyor.

Google alakalı arama terimlerini aslında her arama sayfasının sonunda aradığınız terimle ilgili olarak size sunuyordu. Bu yeni özellik ile birlikte arama yaptığınız terimle alakalı öneriler değil, daha da özelleştirilmiş bir şekilde giriş yaptığınız sayfa hakkında yapılan öneriler karşınıza çıkıyor.

Google Aramalarında Yeni Bir Özellik!

Google, kullanıcılarının internette gezinirken kişiselleştirilmiş bir deneyim elde etmeleri için çeşitli şekillerde yenilikler geliştiriyor.

Google’ın bu yeni özelliği ile birlikte internette detaylı aramalar yapan kullanıcılar alakalı arama terimleri üzerinden konu ile ilgili farklı sayfalarda gezerek çeşitli bilgiler elde edebilir.