Skip to content

Google Maps Konum Ekleme

google-maps-konum-ekleme

Google Maps konum ekleme özellikle hizmet, satış ve pazarlama, eğlence, seyahat ve konaklama ve turizm alanlarında faaliyet gösteren firmalar için oldukça önemlidir. Bu yüzden en güzel mekanlarınızı, Google Maps konum ekleme özelliği ile kaydederek müşterilerinizin ve oluşabilecek potansiyel müşterilerinizin firmanızı telefon, tablet, navigasyon ya da bilgisayarda hızlıca bulmasını sağlayabilirsiniz.

Google Maps Adres Ekleme

Bir mağaza, kırtasiye, otel, akaryakıt istasyonu ya da kafe, lokanta, restoran gibi herkese açık mekanlar için de Google Maps adres ekleme önemli. Google Haritaya kayıt işlemlerini gerçekleştirerek işletmenizin müşterileriniz üzerinde doğrudan etki yaratmasını sağlayarak kar oranlarını en üst seviyelere çıkartabilirsiniz. Bilmelisiniz ki Google Maps adres ekleme işletmelerin bireysel olarak uygulayabilecekleri bir işlem değildir. Bizler Webolizma ekibi olarak size bu konuda yardımcı olabiliriz!

Google Maps Yer Ekleme

Google Maps yer ekleme ile son dönemde Google’ın son derece önemli yatırımlar yaptığı, Google Haritalarda yerinizi alabilirsiniz. Müşteriniz Google Maps yer ekleme ile açık adres belirttiğiniz işletmenize geldiğinde onları memnun etmeniz durumunda sizin için güzel yorumlar yapmasını da isteyebilirsiniz. Alacağınız olumlu yorumlar daha fazla müşterinin size ulaşmasına yardımcı olacaktır.

Navigasyon Google

Artık bir ürün ya da hizmeti aradığımızda hemen Google arama çubuğuna yazıyoruz. Yereldeki müşterilerinize ulaşmanın en iyi yollarından biri Navigasyon Google kaydı oluşturmaktır. Navigasyoın Google Harita sonuçları hem ilgi ve isabet hem de yakınlık faktörleri ışığında en ideal sonuçları en üstte sunuyor.

Google Navigasyon

Son olarak Google Navigasyon konusunu ele alalım. İşyerinizi, favori dükkanlarınızı veya sahibi olduğunuz ama Google Navigasyon uygulamasına henüz eklenmemiş diğer işletmelerinizi de ekleyebilirsiniz. Yerel marka durumunuzu anlamlandırarak, detaylı analiz raporları oluşturabilir, müşterilerinizin Google Navigasyon denilen dijital haritalardaki etkileşim kurma biçimlerini ve satışa yönlendiren yolcuğunu raporlamak için bütünsel bir yerel görünüme sahip olabilirsiniz.