Skip to content

Google Ads Reklam Verme

Google Ads Reklam Verme

REKLAMI KAPATMA

Web siteniz var ama yeteri kadar ziyaretçiniz mi yok? Öyleyse bu yazıya kulak verin.

Kullanıcıların %85’i arama motorunda 2. sayfaya bile geçmiyor. Eğer siteniz ilk sıralarda görünmezse işlerin kötüye gittiğinden emin olabilirsiniz. Ama Google Ads ile bunu değiştirmek mümkün.

Google Ads reklam verme konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığınızdan henüz harekete geçmemiş olabilirsiniz. Gelin bu konuyu beraber ele alalım :

Her ürün ve her marka elbette reklama ihtiyaç duyar. Dijital reklamcılık, gelişen teknoloji ile birlikte son yıllarda başta gelen pazarlama kanalıdır. Bunların arasında liderliğini koruyan hiç şüphesiz Google Reklamları’dır. Günümüz teknolojisinde Google arama sonuçlarında yoksanız hiç var olmamışsınız demektir. Üstelik Google’da reklam vermek yüksek maliyetler gerektirmez. Bütçeniz her ne kadar olursa olsun Google’da ilk sayfada yerinizi alabilirsiniz. Size ihtiyacı olan müşterilerinize, tam da sizi aradıkları sırada ulaşılabilir olmalısınız. Google Ads ile reklam vererek ziyaretçi sayınızı yükseltebilir, satışlarınızı arttırabilir, potansiyel müşterilerinizin sizi bulmasını sağlayabilirsiniz.

Güle Güle Google Adwords, Merhaba Google Ads!

Google Ads Reklam Verme

Aslında düzeltmemiz gereken bir nokta var: Google’ın reklam platformlarından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Sridhar Ramaswamy’nin Haziran ayında yaptığı açıklamayla Google, Ads’i Google Ads olarak yeniden adlandırdığını ve bütün reklamcılık ürünlerini Google Pazarlama Platformu’nda ve Google Reklam Yöneticisi’nde birleştirdiğini duyurdu. Google Ads, potansiyel alıcılara ulaşmak için işletmecilerin arama motoru, web sayfaları, videolar ve daha fazlasında reklam vermesini kolaylaştırmayı amaçladı.

Temmuz ayında tamamlanması beklenen bu yeniden markalama süreci sonrası yeni bir eğitime gerek duyulmayacağını belirten yetkililer bazı ufak değişikliklerin olacağını fakat genel olarak fonksiyonların aynı kalacağını belirtiyor.

Ancak panelin değişmesiyle beraber analizde daha da zorlanmaya başlayan son kullanıcılar, firmalarının reklamlarını yapmak için dijital ajanslara yöneldi.

Verilen hizmeti ya da ürünleri pazarlamak, markaya ait bilinilirliğin yaratılması ve sürdürülebilir marka değeri oluşturmak, yeni müşteriler kazanmak, rekabet piyasasında ayakta kalmak ve rakiplerinin önüne geçerek zamandan ve paradan tasarruf ederek hedeflere daha çabuk ulaşmak için en doğru yol bir dijital reklam ajansı ile çalışmaktır.

Yani dememiz o ki, bize ulaşın!