Skip to content

E-Ticarette Sosyal Medya Kullanımı

E-ticarette Sosyal Medyanın Önemi

İnternet sitesi, artık her markanın e-dükkanı. Olmazsa olmaz. İtiraf edelim ki en sevimli internet sitesi bile biraz soğuk. Dükkanınızda, müşterinize bir çay veya kahve ikram edemediğiniz piksellerden oluşan bir alan. 

Hayal Kurduran Bir Ajans

Hayal Kurduran Bir Ajans

Dükkanınıza müşterileriniz kendileri gelirdi değil mi? İsterseniz şimdi de gelirler. Bunun yolu doğru ajans ile çalışmak. Müşteriniz olmasını istediğiniz kitleye doğru stratejiler ile ulaşabilmeli, ürününüz ile hayal kurdurmalısınız. Bunun yolu da sosyal medyadan geçiyor.. Hayal kurdurmak mı? Nasıl? O da bizim uzmanlık alanımız.

Yeni kurduğunuz ya da var olan markanız için sosyal medya ile nasıl başarı yakalarsınız? Yukarıda da link olarak bıraktığımız “Dijitalde Döngü ve Denge” yazımızda göreceğiniz gibi dijitalde başarı yakalamak adına tüm araçları bir döngü içinde ve dengeli şekilde kullanmalısınız. 

Sosyal Medya İle Tüm Kapılar Aralanıyor

Sosyal Medya İle Tüm Kapılar Aralanıyor

Bu blogda konumuz sosyal medya. Markaların sosyal medya araçlarını etkin kullanmaktan başka bir çıkış yolu kalmadı günümüzde. Tüm potansiyel alıcılarınız, kitleniz sosyal medyada. Ürün veya hizmetinizi tanıtmanız ve doğal pazarlama yapabileceğiniz yer sosyal medya araçları. Bu süreçte ise kitleniz daha uzun saatler sosyal medyada.

Sosyal medyanın doğru yönetimine ayırdığınız bütçe size tahmininizden daha çok gelir dönüşü sağlayabilir. Biz bunu hep deneyimliyoruz.

Oyun Kurallarına Göre Nasıl Oynanır?

Oyun Kurallarına Göre Nasıl Oynanır?

#EvdeKal sürecinde her hafta Webolizma Instagram sayfasında canlı yayınlar gerçekleştirdik. Seminer tadında, bilgi dolu ve alanında uzmanlar ile gerçekleştirdiğimiz bu yayınlar büyük ilgi gördü. 

Bu hafta Profesyonel SEO Uzmanı Ayhan Karaman ile gerçekleştirdiğimiz “Oyunu Kurallarına Göre Oynamak” adlı yayınımız vardı. Yayını kaçırdıysanız eğer instagram/webolizma sayfamızda IG TV yayınlarında izleyebilirsiniz. Dijital pazarlama, internet siteniz için SEO ve SEM hepsinin apayrı sitemi ve aynı zamanda birbiri ile müthiş bir bağı var. Dijital pazarlamada tüm bu aşamaların beraberinde artık doğru sosyal medya yönetimi önemini göz ardı edemezsiniz. 

Markaların ve yeni girişimde bulunmak isteyenlerin aklında çılgın sorular var. Algoritmalar sürekli güncelleniyor. Dijital çağda bir başarı yakalamak istiyorsanız tüm kurallara iyi hakim olmak durumundasınız. Deneyimlerimiz neticesinde size şu soruyu açıkça sormak isteriz; “Markanıza, gelişimine odaklanmak ve büyümek mi istersiniz? Yoksa “Hem üretim hem de dijital pazarlama süreçlerini de ben yürüteceğim mi diyorsunuz?” 2. seçenek ile yola çıkıp sonrasında “Bu yol yanlış, profesyonel bir destek almalıyım.” diyenler ile uzun uzun otururuz masa toplantılarında. Tabi bu dönemde online toplantılarda 🙂 açık bir sağlama sunmak isteriz ki dijital pazarlama ve sosyal medya yönetimine ayırdığınız bütçe size katlanarak dönecek olan rakamlardır. 

Siz Metabolizmanızı Koruyun, Markanızın Geleceğini Webolizma

Siz Metabolizmanızı Koruyun, Markanızın Geleceğini Webolizma

Doğru bir dijital ajans ile çalışarak, en doğru yatırımı yaptığınızı görebilirsiniz. Sosyal medya araçlarına özel olarak hazırlanmış içerikler, doğru görseller ve doğru zamanlamada çıkılan sponsorlu reklamlar ile geri dönüşleri hızla görebilirsiniz. Harika ürün ya da hizmete sahip olabilirsiniz, müthiş bir iş fikriniz olabilir. Bunun için sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmak markanızı büyütecek organik ve önemli bir araçtır. Dijital Çağ artık tamamen başladı. Savunmasız kalmayın! Siz metabolizmanızı koruyun, markanızın geleceğini Webolizma korusun!