Skip to content

Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

PPC (Pay Per Click) (Tıklama Başına Ödeme) pazarlamasında değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir.
Rakipleriniz değişiyor, Google Ads değişiyor, kullanıcılar değişiyor – yani stratejileriniz sürekli hareket halinde. Bu nedenle Google Ads kampanyalarınızı yönetmek için oluşturmaktan daha fazla zaman harcarsınız.

Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

Başlıca sorunlardan biri, her müşteri farklı ihtiyaç ve davranışlar tarafından motive edildiğinde, geniş bir kitleye hizmet veren reklam mesajları oluşturmanız gerektiğidir. Bu nedenle, hedef kitlenizdeki her üye ile ilgili mesajlaşmayı sürdürmek zordur.

Bu, özellikle yüz binlerce ürün sunan işletmeler ve e-ticaret web siteleri için geçerlidir. Reklamınızı her benzersiz kullanıcıya uyarlamanın bir yolu olsaydı ne olurdu hiç düşündünüz mü?
Google düşünür!
Dinamik Görüntülü Reklamlar belki de bu çözümdür.

Dinamik Görüntülü Reklamlar, Google Görüntülü Reklam Ağı’ndaki benzersiz bir reklam biçimidir. Statik olan ve tüm kullanıcılar için aynı kalan geleneksel reklamların aksine, Google Dinamik Görüntülü Reklamlar otomatik olarak müşteriye göre uyarlanır.

Dinamik Görüntülü Reklamlar, Google Ads görüntülü reklam ağı içinde, bir web sitesinin daha önce web sitesinde gezinmiş oldukları ürünlere veya web sitelerindeki içeriğe dayalı olarak kullanıcılara dinamik olarak reklam göstermesine olanak tanıyan bir özelliktir.

Dinamik Görüntülü Reklamlar, her bir kullanıcının verilerinden gelen sinyalleri kullanarak her bir kişi için en alakalı ürünleri ve teklifleri belirleyebilir. Bu sinyaller, kullanıcının önceden hangi ürünleri taradığını ve geçmişte ne tür web sitelerini ziyaret ettiğini içerir.

Google, kullanıcının en çok hangi tür ürünlerle ilgilendiğini belirlediğinde, ürün veri feed’inizi bu ilgi alanlarına uygun seçenekler için tarar. Örneğin, bir kişi spor ayakkabılarla ilgili web sitelerini sık sık ziyaret ediyorsa, bu kişiyi e-ticaret mağazanızın sattığı spor ayakkabı reklamlarıyla hedefler.

Dinamik Görüntülü Reklamlar, tüm Google Ads mesajlarını yöneten aynı standartlara, politikalara ve gereksinimlere tabidir.

Bir web sitesi, reklamların her bir hizmet/ürün için manuel olarak oluşturulabileceği birkaç hizmet veya ürün sunduğunda geleneksel yeniden pazarlama çok iyi çalışır. Bir web sitesinde onlarca, yüzlerce veya binlerce farklı ürün SKU’su (Stok Saklama Üniteleri) olduğunda bu bir yük haline gelir. Tek tek reklamlar oluşturmak genellikle düşük maliyetli olmayacaktır; Dinamik Görüntülü Reklamlar burada da reklam verenlerin yanındadır.

Dinamik Görüntülü Reklamlar: Yalnızca Google’da arama yaptığınızda değil, binlerce web sitesinde gösterilir. Bu, ürün ve hizmetlerinizi listeleyen bir feed’den ve bu ögelerin özellikleriyle birlikte oluşturulan, resme dayalı bir reklamdır. Örneğin, yüzlerce ceket içeren bir web siteniz varsa, reklam oluşturmak için ögenin resimleri, markası, ürün adı ve fiyatı gibi bilgileri alacak bir şablon oluşturabilirsiniz.

Dinamik Görüntülü Reklam Ağı’nda Yeniden Pazarlama Reklamları: Bu tür reklamlar Dinamik Görüntülü Reklamlara benzer, ancak yalnızca ilgilendikleri ürün veya hizmetlerle site ziyaretçilerine gösterilmesi hedeflenir. Sitenizi ziyaret eden ve ‘Columbia Erkek Ceketi’ne bakan bir müşteri, CNN.com’daki haberleri okurken mağazanızdan söz konusu ceket için bir reklam görebilir.

Google Dinamik Görüntülü Reklamları Nasıl Oluşturursunuz?

Bölüm 1: Dinamik Görüntülü Reklamların Temelleri

Dinamik Görüntülü Reklamların pazarlama ve reklamcılık gereksinimlerinize uygun olup olmadığına karar vermek için öncelikle temel bilgileri anlamanız gerekir.

Dinamik Görüntülü Reklamlardan yararlanmak için web sitesinin önce bu reklamları göstermek istediğiniz Google Ads hesabına bağlı bir Google Merchant Center hesabına ve özet akışına ihtiyacınız vardır. Feed Google’a gönderildikten ve Google Ads ara yüzünde kullanıma sunulduktan sonra (bu, ‘Araçlar> Bağlı Hesaplar> Google Merchant Center’da Google Ads hesabınızdan kontrol edilebilir – sonraki adımda Merchant Center’ınızın Google Ads ile bağlantılı olduğunu görmelisiniz) kampanyanızı oluşturmak ve gerekli yeniden pazarlama etiketlerini uygulamaktır.

Dinamik Reklamlardan En Çok Yararlananlar

Kullanıcının ilgi alanlarını karşılamak için dinamik olarak değişen reklam mesajları oluşturmak reklam verenler için çok ilgi çekicidir. Bununla birlikte, Dinamik Görüntülü Reklamların kullanımından diğerlerinden daha fazla yararlanan bazı Google Ads kullanıcıları vardır:

Birçok Ürünü Olan İşletmeler: Google Dinamik Görüntülü Reklamlarınızın potansiyel değerini en üst düzeye çıkarmak için, özellikler, fiyatlandırma ve diğer ayrıntılarla zengin geniş bir ürün feed’iniz olması gerekir. Çok çeşitli ürünleriniz varsa, kullanıcıları kataloğunuzdaki doğru ögelere bağlamak için harika bir yöntemdir.
Ürünlerini Çok Sık Güncelleyen İşletmeler: Bu ayrıntılı ürün feed’iniz varsa ve sık sık güncellerseniz, Dinamik Görüntülü Reklamlar çok avantajlı bir biçim olabilir. Reklam mesajlarınızı en son tekliflerle güncellemenin hızlı ve etkili bir yoludur.

Doğrudan Rekabete Sahip İşletmeler: Feed’inizi en son tekliflerle güncelleyerek rakiplerinizle etkin bir şekilde rekabet edebilir ve ürünlerinizi diğerlerinin üzerine yerleştirebilirsiniz. Çok rekabetçi bir sektördeyseniz bu çok önemlidir.

B2B Üzerinden B2C: Dinamik Görüntülü Reklamlar, öncelikle rekabetçi alanlarda ürün satmak isteyen B2C şirketleri ve e-ticaret mağazaları tarafından kullanılır. Bununla birlikte, bu reklamlar B2B şirketleri için, özellikle çok çeşitli hizmetler veya paketler sundukları takdirde kullanılabilir.

Dinamik Görüntülü Reklam ve Duyarlı Görüntülü Reklamlar Arasındaki Fark

Duyarlı Görüntülü Reklamlar, Google Görüntülü Reklam Ağı’nda sunulan başka bir uyarlanabilir reklam biçimidir. Bu iki özellik arasında bazı karışıklıklar var ve bazı pazarlamacılar isimleri birbirinin yerine kullanma hatasını yapıyorlar. Bunların iki farklı özellik olduğunu fark etmek önemlidir.

Dinamik Görüntülü Reklamlar, iletinin içeriğini potansiyel müşterinin ilgi alanlarına ve davranışlarına uyarlar. Aynı reklam şablonunu kullanırsınız, ancak daha sonra bu kutunun içinde görünenleri dinamik olarak doldurur.

Duyarlı Görüntülü Reklamların boyutu reklamın herhangi bir yerinde boşluk olmadan şablona uyacak şekilde oluşturulur. İçerik ve mesaj aynıdır, yalnızca kullanılabilir reklam alanına uyarlanır. Bu, ister küçük bir kare reklam ister çok daha büyük dikey bir reklam olsun, herhangi bir şablona uyacak bir reklam mesajı oluşturmanıza olanak tanır.

Bölüm 2: Dinamik Görüntülü Reklamları Kullanmanın Artıları ve Eksileri

Artık Google Dinamik Görüntülü Reklamlar hakkında kısa bir genel bakışa sahip olduğunuza göre, aklınızdaki bir sonraki soru “Dinamik Görüntülü Reklamlar hangi avantajları sunar? Herhangi bir dezavantajı var mı?”

Google Dinamik Görüntülü Reklamların Avantajları

Verimli Esneklik

Ürün özet akışınızı hızlı bir şekilde güncelleme ve Dinamik Görüntülü Reklamlarınızda yayınlama yeteneği, hızlı, verimli ve esnek bir reklam ortamı sağlar. Dinamik bir ürün kataloğunuz varsa, dinamik reklam mesajlarına ihtiyacınız vardır.

Rekabetin Üstesinden Gelmek

Bu verimli esneklik, özellikle rekabetçi endüstrilerde de çok önemlidir. Rekabet ortamındaki sık değişikliklere hızlı tepki vermeniz gerekiyorsa, Dinamik Görüntülü Reklamlar tam da bunu yapmak için mükemmel bir fırsat sunar.

Kişiselleştirme

Birçok farklı müşteriniz veya kitle segmentiniz var ve her birinin kendi istek ve ihtiyaçları var. Dinamik Görüntülü Reklamlar ile bu grupların ilgi alanlarını hedefleyerek reklamlarınızın kişiselleştirilmesini ve alaka düzeyini artırabilirsiniz.

Yerelleştirme

Çok uluslu şirketler için bu reklam özelliği, bireyin konumuna göre içeriği verimli bir şekilde yerelleştirmek için kullanılabilir. Farklı diller ve kültürlerdeki müşterilere hizmet veriyorsanız bu çok önemlidir.

Tıklama Oranı – TO’yu İyileştirin

Dinamik Görüntülü Reklamların artan yerelleştirilmesi ve kişiselleştirilmesi nedeniyle, geleneksel statik reklamlardan daha yüksek tıklama oranları geçmişi kanıtlanmıştır. Daha fazla tıklama, dönüşüm için daha fazla fırsat anlamına gelir!

Google Dinamik Görüntülü Reklamların Dezavantajları

Veri Besleme Yönetimi

Mevcut bir veri feed’iniz yoksa bu ögeyi oluşturmak zaman ve kaynak açısından yoğun olabilir. Hatalar ve sorunlar için bu veri sayfasını sürekli olarak güncel tutmanız ve yönetmeniz gerekir. Aksi takdirde, reklamlarınız yanlış bilgilerle yayınlanabilir.

Zamanlama

Dinamik Görüntülü Reklamlar tarafından sunulan optimizasyonun mükemmel hale gelmesi zaman alır. Kısa veya seyrek kampanyalar yürütüyorsanız, iletilerin kullanıcı ilgi alanlarına ilişkin anlayışlarını oluşturmak için zamanları olmayacak ve bu da optimumdan az hedeflemeye yol açacaktır.

Bütçe

Google Dinamik Görüntülü Reklamları tam özelliklerinden yararlanmak için oldukça yüksek bir Google Ads bütçesi gerekir.

Bölüm 3: Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

İlk Dinamik Görüntülü Reklamınızı oluşturmak için, Google Görüntülü Reklam Ağı’nda normalde bir reklam kampanyası oluşturmak için kullandığınız kurulum işlemini takip edebilirsiniz. Aradaki fark, reklamınızı oluştururken “Kişiselleştirilmiş Reklamlar İçin Veri Feed’i Kullan” seçeneğini işaretlemenizdir.
Bu, önce veri feed’inizi Google Ads’e yüklemenizi gerektirir. Bu bölüm, bu süreci ve reklam verenleri geri getirebilecek hataları inceleyecektir.

Adım 1: Örnek Veri Feed’i Elektronik Tablosunu İndirin.

Bir veri feed’inin en yaygın biçimi basit bir CSV belgesidir (bir excel e-tablosu). Veri feed’inizin tüm doğru bilgilere ve boyutlara sahip olduğundan emin olmak için Google’ın her işletme türü için bir şablonu vardır.
İşletmenize ilişkin örnek e-tabloyu bulmak için Google Ads menünüzün üst çubuğundan “Araçlar ve Ayarlar” seçeneğini belirtin. (Bir İngiliz anahtarı iconu göreceksiniz.)
Açılır menüden “Kurulum” başlığı altındaki “İşletme Verileri”ni (Business Data) seçin.

Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

“Mavi Artı” simgesini tıklayın.
Ardından, yeni menüden “Dinamik Görüntülü Reklam Feed’i” ni seçin. Bu, birkaç farklı işletme türünü listeler. Şirketinize ve ürünlerine en uygun olanı seçtikten sonra, işletmenizle en alakalı örnek veri feed’ini indirebilirsiniz.

2. Adım: Veri Feed Sayfanızı Özelleştirin.

İşletme türüne göre feed şablonunu indirdiniz, şimdi özel değişiklikler yapma zamanı! Sizin için bir veri feed’i örneği:

Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

3. Adım: Veri Besleme Bilgilerinizi Gözden Geçirin.

Her değişiklik yaptığınızda veya veri feed’inizi güncellediğinizde, her zaman çalışmanızı iki kez kontrol etmek istersiniz. Yanlışlıkla yanlış sütun veya satıra bilgi işlemiş olabilirsiniz. Bu, Google’ın veri feed’inizi reddetmesine neden olmakla kalmaz, aynı zamanda Dinamik Görüntülü Reklam iletilerinizde utanç verici bazı hatalar da yapabilir.
Örneğin her bir ögenin fiyatı web sitenizde listelenen fiyatla aynı mı? Veri feed’iniz ile web siteniz arasındaki tutarsızlıklar, veri feed’inizin Google tarafından onaylanmamasının en yaygın nedenidir.

4. Adım: Veri Feed’inizin Görüntülerini İnceleyin.

Veri feed’inizdeki resimleri incelemek için fazladan bir zaman ayırmanız gerekir. Her bir ürün resminin, e-tablonuzda doğru yerde olması gerekir; bu nedenle, her bir özelliğin de belirtilen yerinde olması gerekir.
Bununla birlikte, pazarlamacıların Google’ın bu varlıklara getirdiği kısıtlamalar ve gereksinimler nedeniyle resimlerine daha fazla dikkat etmesi gerekir.
Onaylanan Görüntü Formatları: PNG, JPG, JPEG ve GIF.
Onaylanan Görüntü Boyutları: Görüntü dosyaları 11,4 MB’den (yaklaşık 6 milyon piksel) daha büyük olamaz. Görüntü, 72 DPI’de 300 piksel ila 300 piksel boyutuna sığmalıdır.

Veri feed’inizde resimler eksik veya hatalıysa, ürünleriniz Google Dinamik Görüntülü Reklamlar için kullanılamaz. Google’ın resim URL’sine ulaşması çok uzun sürerse de bu sorun ortaya çıkabilir. Bu durumda, web sitenizin hızını ve izinlerini kontrol etmeniz gerekebilir.
İnceleme çok önemlidir, politikaları okumalısınız, bir feed’de adres kullanıyorsanız Google Ads tarafından sağlanan uygun biçimi kullanmanız gerekir. İhlalleri gidermezseniz, hesabınızın gelecekte çok fazla onaylanmamış reklam olması nedeniyle askıya alınmasından kaçınamazsınız.

5. Adım: E-Tablonuzu Google Ads’e Yükleyin.

Veri feed’inizi güncellemeyi ve incelemeyi bitirdiğinizde, dosyayı adlandırabilir ve kaydedebilirsiniz. Ardından, örnek e-tabloyu indirmek için aynı işlemi uygulayın.

  1. Google Ads hesabınızı ziyaret edin.
  2. “Araçlar ve Ayarlar” için İngiliz anahtarı simgesini seçin.
  3. “Kurulum” u ve ardından “İş Verileri”ni seçin.
  4. Yeni eklemek için mavi artı işaretine basın ve veri feed’inize işletme kategorinizi veya özelinizi seçin.
  5. Feed dosyanıza bir ad verin ve “Bilgisayarınızdan Bir Dosya Seçin”i seçin ve bilgisayarınızın dosyalarından veri feed’inizi seçin.
  6. Veri feed’inizi Dinamik Görüntülü Reklam Kampanyanıza kaydetmek için “Uygula”ya basın.
  7. Artık veri feed’inizi seçmeye ve Dinamik Görüntülü Reklamlar oluşturmaya hazırsınız.

Bölüm:4 Dinamik Reklamı Ne Zaman Uygulamalısınız?

Dinamik reklam çeşitli işlevleri yerine getirmek için kullanılabilir, ancak iki kapsayıcı tür dinamik reklamı araştırma ve yeniden hedefleme olarak kategorize edilebilir.

1. Potansiyel Arama Kampanyaları

Dinamik Görüntülü Reklamlar, kullanıcıları siteye çekmek için iletinin alaka düzeyini artırmak amacıyla kampanyalarda kullanılabilir. Örnekler arasında şunlar bulunur: kullanıcının coğrafi konumuna göre farklı dillerde reklam ögesi, konuma dayalı hava durumu bilgilerini kullanan reklam ögesi veya kişiselleştirilmiş tasarımları ve mesajları göstermek için bir web sitesinin içeriğinin kullanımı.

2. Yeniden Hedefleme Kampanyaları

Yeniden hedefleme kampanyalarındaki dinamik reklam ögelerinin dönüşümleri artırmak, sipariş değerlerini artırmak veya alışveriş sıklığını artırmak gibi çeşitli hedefleri olabilir. Örnekler: satın almış oldukları ürün, siteden ayrılmadan önce en son görüntülenen ürün veya bir alışveriş sepetinden vazgeçtikleri ögelerle ilgili yeniden hedeflenmiş kullanıcı ürünlerini gösteren reklam ögesidir.

Onaylanmamalara Neden Olan Google Politikaları

İyi biçimlendirilmiş bir veri feed’inin bile Google tarafından onaylanmadığı bazı durumlar olabilir. Bu, bir Google Ads politikasının ihlal edildiğini gösterir.

İşte en yaygın birkaç örnek:

Yetişkinlere Uygun İçerik: Google, içeriğini tüm kullanıcılar için güvenli tutmak ister ve buna reklam içeriği de dahildir. Bu nedenle Google, yetişkinlere uygun temalı ürünlerin pazarlanmasını ve reklamını yasaklamaktadır. Buna ateşli silahlar ve patlayıcılar, uyuşturucu ve tütün, kumar ürünleri ve daha fazlası dahildir.

Ticari Markalar: Veri feed’inizdeki ticari markalı içeriklerden siz sorumlusunuz. Veri feed’inizdeki içeriğin ticari marka sahipliğiyle ilgili anlaşmazlıklar varsa, Google feed’inizi reddedebilir ve sorun çözülene kadar Dinamik Görüntülü Reklamlarınızı duraklatabilir.

Alaka: Veri feed’inizdeki bilgilerin ve ürünlerin kataloğunuzdaki ögelerle ve işletmenizin kendisiyle alakalı olması gerekir. İşletme türünüze uygun olmayan ürünler veya ürünlerle alakalı olmayan özellikler Google’ın tekliflerinizin meşruiyetini sorgulamasına neden olabilir. Örneğin, işletmeniz lüks sabunlar satıyorsa ve veri feed’inizde bir araba modeli varsa Google reklamınızı reddeder.

Sahte: Bu ihlal yalnızca reklamınızı onaylamamakla kalmaz, aynı zamanda hesabınızın askıya alınmasına da neden olabilir. Google, sahte ihlali çok ciddiye almaktadır. Google, markanızı yanlış tanıtmanızı engellemek için çevrimiçi ayak izinizin kapsamlı bir kopyasını alır.

Mükemmel Dinamik Görüntülü Reklamlar Oluşturmanın 7 Adımı

Artık dinamik reklamı ne zaman kullanacağınıza dair bir fikriniz olduğuna göre, harika görünen Dinamik Görüntülü Reklamlar oluşturmak için yapılması gerekenlere bakalım:

1. Reklam Biçimleri

Dinamik Görüntülü Reklam oluşturmanın ilk kararlarından biri, reklam biçimlerinin seçimidir (örn: 300×250, 728×90, 160×600). Farklı biçimlerin boyutlarının farklı boyut/en boy oranı kısıtlamaları getirdiğini ve biçimler arasında tutarlılığı koruma yeteneğini sınırlayabileceğini unutmayın. Tasarım onayını almak için 300×250 formatıyla başlamak ve ardından onaylanan tasarımın görünümünü diğer formatlara uygulamak en kolay yoldur.

2. Veri Kaynağından Gerçek Görüntüler ve Metinler Kullanarak Tasarım Yapma

Tasarımların, reklamları oluşturmak için kullanılacak veri kaynağından (excel, csv, xml, rss vb.) gerçek resimler kullanılarak oluşturulduğundan emin olun. Resim boyutları, kalitesi ve arka planları bir reklam verenin veri kaynağında her zaman tutarlı olmayabilir. Otomatik yeniden boyutlandırma dışında, görüntüler yalnızca veri kaynağında olduğu gibi görünebilir.

3. Resim ve Reklam En Boy Oranlarını Göz Önünde Bulundurmak

Tüm dinamik görüntüler boyut ve boyutlarla tutarlı mı? Veri feed’indeki resimler tutarlı değilse, bir reklamın genel görünümünü önemli ölçüde değiştirebilir. Şablondaki resim varlık yuvasından boyutu farklı olan resimler, yükseklik veya genişlik (hangisi önce gelirse) resim varlık yuvasının karşılık gelen yüksekliğine veya genişliğine eşit oluncaya kadar yeniden boyutlandırılır.

4. Katmanları Katmanlama

Görüntü veya metin ögelerini değiştirirken dikkatli olmalısınız. Bir varlık kümesi farklı bir varlık kümesiyle kombinlendiğinde tamamen farklı görünebilir (örneğin, farklı arka plan resimlerindeki metin rengi). Metni, değişen arka planların üzerine yerleştirmeniz gerekiyorsa, metni metnin öne çıktığı garanti edilen renkli veya beyaz bir arka plan üzerine yerleştirmeyi düşünün.

5. Dinamik Metin Uzunluğu

Dinamik metin varlıkları (örneğin, ürün adları veya açıklamalar) genellikle karakter uzunluğuna göre değişebilir. Bu nedenle, şablon tasarımı içindeki dinamik metin varlıklarının “en uzun vaka” senaryosu için yeterli alana izin vermesini sağlamak önemlidir. Hem en kısa hem de en uzun alanları bulmak için veri feed’ini incelemenizi ve ardından her birinin nasıl görüntülendiğini görüntülemenizi öneririz.

6. Gezinme

Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

Çoğu reklam, genellikle reklam biriminin köşelerinden birinde gezinme denetimleri (örn. noktalar, adım, oklar, bölünmüş, küçük resim, sayılar vb.) içerir. “Gezinme kontrolünün” gidebileceği açık bir alan sağlayarak bunu karşıladığınızdan emin olun. Birden fazla şablon kullanılırsa bunun aynı konumda gösterileceğini unutmayın.

7. Çok Çerçeveli Reklamlar İçin Reklam Dizisi

Dinamik Görüntülü Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

Çoğu reklam, birkaç saniyelik bir beklemeden sonra çerçeveden çerçeveye geçiş yapan reklam karelerinden oluşur. Herhangi bir taraftan (üst, alt, sol, sağ) geçiş yapabilir veya arkadan kaybolabilirler. Tasarlarken, her karenin nasıl sıralanacağını ve her birinin nasıl geçiş yapacağını düşünün. Toplu olarak doğru mesajı iletiyor, bir hikaye anlatıyor ve tutarlı bir şekilde birlikte akıyor olmaları gerekir.

Sözün özü bu reklam biçiminin işletmenize neler sunduğu ve mevcut, statik görüntülü reklamlarınızdan daha iyi sonuçlar elde etmek için nasıl kullanabileceğiniz konusunda net bir fikriniz olmalı.
Özellikle perakende sektörünün Dinamik Görüntülü Reklamlardan büyük fayda sağladığı ve bu uygulama ile 3 kat daha fazla trafik çektiği görüldü. Yatırım getirisinin normal görüntülü reklam kampanyalarına kıyasla iki kat arttığını fark ettiler. Sadece daha önce ziyaret edilen ziyaretçiler tekrar tekrar gelmedi, yeni oturumlarda bile (daha önce hiç ziyaret etmeyen kullanıcılar) %50’den fazla artış meydana geldi.

Çevrimiçi perakende mağazası Dinamik Görüntülü Reklamlarla bu denli başarılı olabildiyse sizin şirketiniz neden olmasın ki?
Bir bildiğimiz var. =)