Skip to content

Kurumsal G-Mail Hesabı

Kurumsal G-Mail Hesabı

G-Mail bugün, dünyada en çok kullanılan mail sistemidir. Çünkü G-Mail eş zamanlı bildirimlerle gelen kutunuz hakkında sizi anlık olarak bilgilendirirken önemli e-postalarınızı da güvenle saklar. Ayrıca G-Mail ile e-postalarınıza ne zaman ve nereden isterseniz bütün cihazlarınızla ulaşabilirsiniz. İnternet bağlantınız olmadığında bile e-postalarınızı güvenli bir şekilde okuyabilir, taslak oluşturabilirsiniz. İnternet bağlantısı kurduğunuz anda e-postalarınız da gönderilmeye hazır olacaktır.

Kurumsal G-Mail Hesabı
Kurumsal G-Mail Hesabı

Bunların yanı sıra Kurumsal G-Mail, işletmeniz için güvenli, özel, reklamsız e-posta oluşturma imkanı sunuyor. Nasıl mı?

Kurumsal G-Mail Hesabı İle!

Şirketler için e-posta kullanımı son derece önemli ve gereklidir. Çünkü malumunuz, söz uçar yazı kalır.

Kurumsal G-Mail, Google’ın işletmeler için sunduğu 12’den fazla hizmeti barındıran G-Suite hizmetinin e-posta tarafıdır.

Kurumsal G-Mail Hesabı
Kurumsal G-Mail Hesabı

Şirketler, personel@hotmail, personel@gmail gibi resmiyetten uzak uzantılara sahip mail adresleri kullanmazlar. Çünkü bu firmalara karşı pek de profesyonel olmayan bir imaj sergileyecektir. Ama isim.soyisim@sirketiniz gibi daha kurumsal G-Mail adresleri ile daha güvenilir bir izlenim yaratılacaktır.

İşte bu noktada G-Mail’in size çok iyi bir teklifi var! G-Mail’in sunduğu kurumsal G-Mail hesabı hizmeti ile @sirketiniz uzantılı özel kurumsal e-postalarınızı artık Google vasıtasıyla, G-Mail altyapısıyla kullanabilirsiniz.

Kurumsal G-Mail örneğin ezgi@sirketiniz gibi kişiye özel adreslerin yanı sıra planlama@sirketiniz ya da teklif@sirketiniz gibi kullanıcı gruplama imkanları da sunuyor.

Şirketle ilgili zaman zaman gizli veriler de içerebilen e-postalarınız Google sunucularında yani bulutta saklanır. Böylece şirketinizin IT altyapısına birçok yatırım yapmaktan kurtulur, güvenlik tehditlerinden de korunmuş olursunuz.

E-postaların yetersiz kaldığı zamanlarda ise Hangouts Meet eklentisini kullanarak görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilir, e-posta kutunuzdan ayrılmadan şirket içi anlık görüşmelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kurumsal G-Mail Hesabı
Kurumsal G-Mail Hesabı

Resmi Google Ajansı olan firmamızın direkt olarak Google’dan almış olduğu bilgiler neticesinde kurumsal G-Mail hesapları için 2 seçenek sunuluyor. Şirketinizin ihtiyacı dahilinde seçim yapabilmenize olanak sağlayan bu 2 seçenek detaylarıyla şöyle:

Kullanıcı Başına Aylık 5$ (Başlangıç Planı)

  • @sirketiniz uzantılı e-posta adresleri alabilirsiniz.
  • Hangouts ile sesli ve görüntülü konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Çevrimiçi takvimler oluşturabilirsiniz.
  • 30 GB çevrimiçi depolama alanına sahip olabilir, zamanla arttırabilirsiniz.
  • Çevrimiçi metin dokümanları, e-tablolar ve slaytlar oluşturabilirsiniz.
  • Yönetici denetimleriyle güvenliğinizi kontrol edebilirsiniz.
  • Kurumsal G-Mail hakkında 7 gün 24 saat telefon ve e-posta ile canlı destek alabilirsiniz.

Kullanıcı Başına Aylık 10$ (Profesyonel Plan)

Başlangıç planında bulunan bütün özelliklere ek olarak;

  • Sınırsız depolama alanına sahip olursunuz.
  • Drive içeriği ve paylaşım için gelişmiş yönetici denetim ve raporlama materyallerini edinebilirsiniz.
  • Google Apps Kasası ile şirketiniz tarafından gönderilen tüm e-postaları, sohbetleri ve dokümanları arşivleyebilirsiniz.
  • Kolay arama ve farklı biçimlere aktarma olanaklarına erişirsiniz.
  • Veri saklama politikalarınızı kendiniz belirleyebilir, kurumsal G-Mail hesabınızdaki bilgilerinizi muhafaza edebilirsiniz.

 

Eğer siz de şirketinizin imajını yükseltmek istiyorsanız kurumsal G-Mail hesabı edinmek için bizimle iletişime geçin.

Ama zaten bir kurumsal G-Mail hesabı kullanıcısıysanız, Sahte E-Postalar Nasıl Anlaşılır? yazımıza göz atmayı unutmayın! 🙂