Skip to content

Google Ads Nedir?

Google Ads Nedir?

Google Ads Neden Önemli!

Google Ads; kısa ve net hali ile Google’ın reklam aracıdır. Günümüzde müşterilere dijital ortamda ulaşmanın en önemli yolu Google Ads ile verilen reklamlardır. Yenilenen ve değişen dünyada gerek sosyal medya kullanımı gerekse internet aramaları sayesinde birçok firma belirlemiş olduğu hedef kitleye daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmektedir.

Dijital ortamda yapılan ürün veya hizmet satışlarının %71’inin arama motorundan gelen ziyaretçiler tarafından yapılması bize Google Ads’in ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bu kapsamda; doğru yer, zaman ve hedef kitlelere hazırlanan reklam kampanyaları ile hızla markanızı büyütebilirsiniz.

Dijital dünyanın en önemli online reklam merkezi Google Ads!

Google Ads Nasıl Kullanılmalıdır?

Google Ads, dijital dünyaya sunulan reklamların küçük, büyük ya da şahıs fark etmeksizin tüm işletmelere hizmet sunmaktadır. Sadece bir Gmail hesabı ve ödeme bilgileri sayesinde kayıt olabileceğiniz bu sistem ile hedef kitlenizi, şirketinizin hangi kelimeler ile bulunması gerektiğini ya da bilgisayarda mı mobilde mi görülmek istediğinize kadar belirlemenize olanak sağlamaktadır.

Siz hayal edin, Ads yapar!

Markanız ile ilgili düşündüğünüz reklam türünü kolayca yapabileceğiniz bu araçta en önemli konu reklamlarınızın takibidir. Burada size düşen konusunda uzmanlaşmış kişilere sadece isteklerinizi söylemek olacaktır. Sizlere ise, sadece büyüme hızınızı görmek kalacaktır.