Skip to content

Google Ads ve Google Analytics Eğitimi

Google Ads ve Google Analytics Eğitimi

Webolizma ve Google Partners program danışmanı Özgür Deniz AYDIN iş birliği ile hazırlanan Google Ads eğitimimiz bu hafta sonu gerçekleşti. Eğitimde, 1. gün Via Flat ve 2. gün Next Level olmak üzere Workinton salonlarındaydık.

Google Ads ve Google Analytics hesaplarını doğru şekilde kurmak, kampanyalarını başarı için gerekli tüm detaylarıyla oluşturabilmeleri için ziyaretçilerimize Ads hakkında A’dan Z’ye her şeyi, baştan sona keyifli ve akıcı bir anlatım ile sunduk.

Katılımcılar, Google Ads ve Analytics ile ilgili en güncel ve doğrulanmış bilgileri birinci kaynağından öğrendiler ve akıllarına takılmış bütün sorularına cevap buldular.

İki gün üst üste Kahoot uygulamasıyla yapılan test yarışmasında Webolizma olarak bizler ve katılımcılarımız eğlenceli dakikalar geçirdik. En kısa sürelerde doğru cevabı bilerek en yüksek puanı alan yarışmacılarımız Webolizma özel hediye paketini almaya hak kazandı.

2 gün boyunca gerek öğle aralarında gerek kahve molalarında katılımcılarımız bizlerle ve kendi aralarında hoş sohbetler ederek keyifli vakit geçirdiler. Aynı sektör çalışanlarının da birbirleriyle tanışma fırsatı bulduğu etkinliğimizde, beraber çalışma ortamı sağlayacak paylaşımlarda bulundular.

Eğitim sonunda bütün misafirlerimize Google Ads&Analytics Eğitim Katılım Sertifikası verdik. Aynı zamanda Özgür Hoca’nın eğitime dair notlarını paylaştığı kitapçıklarımız da katılımcılar için oldukça faydalıydı.

Webolizma Akademi 1. Google Ads ve Google Analytics Eğitimi’nde olduğu gibi katılımcılarımız güler yüzle ve mutlu bir şekilde ayrıldılar. Gelecek eğitim ve etkinliklerimizi heyecanla beklediklerini ileten ziyaretçilerimiz, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizlerle sürekli iletişimde bulunmak istediklerini belirttiler.

Bizler de Webolizma ekibi olarak yaptığımız işi bir kez daha başarıyla bitirmenin gururuyla, yeni Ads ilgilileri tanımaktan büyük keyif duyduk.

Yakında yeniden görüşmek üzere! Takipte kalın!