Skip to content

Twitter Yeni Özelliğini Duyurdu!

Twitter Yeni Özelliğini Duyurdu!

İnsanların birbiriyle en yoğun şekilde etkileşim kurduğu sosyal medya kanallarından birisi olan Twitter, geçen günlerde bu etkileşimi arttırmak için getirmiş olduğu yeni özelliğini duyurdu. Halihazırda RT, @ ve # gibi kullanımları bulunan Twitter insanların seri halinde tweet atabilmeleri ve hikayelerini bölmeden paylaşabilmeleri için yeni bir buton ekliyor.

“Flood” olarak bilinen bu tweet dizinleri mevcut butonlarla bile Twitter kullanıcıları tarafından kullanılan popüler bir yöntem, ve de yaratıcı bir şekilde yapılıyor. Ama buna rağmen, araya giren farklı kullanıcı yorumlarından dolayı bu tweet dizinlerini okuması zor hale gelebiliyor. Hatta bazı zamanlar tweetler gözden kaçabiliyor. Bu yüzden Twitter tweet yazılan bölmeye eklenecek olan bir “+” butonu ile insanları bu karmaşadan kurtarıyor ve tek bir başlık altında yazılacak olan farklı tweetleri bu butonla eklenmesi durumunda düzenli bir şekilde gösteriyor.

Twitter Yeni Özelliğini Duyurdu!

Twitter’ın kendisi tarafından “threading” olarak isimlendirilmiş bu tweet dizini özelliği, eklenecek bu yeni buton ile kullanıcılara daha kolay paylaşım yapma ve de önceden yapılmış olan paylaşımlara daha kolay ulaşma gibi imkanlar sağlıyor. Böylece insanlar Twitter’da kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebilecek ve daha uzun paylaşımlar yapabilecekler!

Twitter Her Geçen Gün Daha Çok Tweet Atılmasını Destekleyen Güncellemelerle Karşımıza Çıkıyor!

Twitter, kullanıcılarının mümkün olduğunca çok paylaşım yapabilmeleri için gün geçtikçe yeni özelliklerle kendisini güncelliyor. Kısa bir süre önce karakter sayısını 280’e çıkartıp insanların daha uzun tweet atmalarını sağlayan Twitter, şimdi de bu yeni özelliği ile insanların daha uzun hikayeler veya düşünceler paylaşmasını destekliyor.

Bu yeni özellik insanların dizin halinde oluşturdukları paylaşımlarını aynı zamanda ve tek seferde paylaşmasını destekleyeceği için aslında insanları bu mecrada daha aktif bir şekilde yer almaya yönlendiriyor. Mevcut özellikleri göz önünde bulundurulduğunda başlangıç noktasından daha kapsamlı bir hale gelen Twitter ilerleyen zamanlarda bu konuda ne gibi özellikler getirecek?

Haberdar olmak için bizi okumaya devam edin.