Skip to content

Kurumsal Şirketler İçin En İyi 10 Sosyal Medya Yönetim Aracı

Kurumsal-Sirketler-Icin-En-Iyi-10-Sosyal-Medya-Yonetim-Araci

1. Sprinklr

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari

Sprinklr Social Cloud, işletmelerin herhangi bir kanalda geniş ölçekte bağlantı kurmasına ve müşterilerine hizmet vermesine yardımcı olan Sprinklr ürün paketinin bir parçasıdır. İşletmelerdeki ekiplerin etkili bir şekilde işbirliği yapmasına ve müşterilerine 25’ten fazla sosyal kanalda ulaşmasına, onları dinlemesine ve onlarla etkileşim kurmasına olanak tanır.

2. Oktopost

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_2

Oktopost daha çok B2B kurumsal firmalar için oluşturulmuş bir sosyal medya yönetim platformudur.

Oktopost, sosyal medya aracılığıyla potansiyel müşteriler oluşturmak ve sosyal medya çabalarının iş değerini ölçmek isteyen B2B pazarlamacılarına yöneliktir. Oktopost, sosyal medya yönetiminden terfiye kadar birçok B2B pazarlamacısının isteyeceği tüm araçlara sahiptir.

3. Falcon.io

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlar

Falcon.io, sosyal medya pazarlamacılarının ihtiyaç duyacağı her şeyi tek bir platformda birleştiriyor: sosyal medya yönetimi, katılım ve analitik, müşteri deneyimi yönetimi ve DIY açılış sayfası oluşturucu.

Falcon.io sosyal medya dinleme, katılım, içerik yayınlama, ölçme ve müşteri veri yönetimi için araçlar içeren bulut tabanlı bir sosyal medya pazarlama ve müşteri deneyimi yönetimi çözümüdür.

Otomatik gönderimi ve görsel planlamayı bir araya getiren araçları, farklı sosyal kanallarda aylık planlama için kullanılabilir. Sosyal izleme ve dinlemeye ek olarak bir sosyal gelen kutusu özelliğine sahiptir. Etkileyici arama özelliğine sahip değiller, ancak her boyutta işletmeye hizmet vermesi muhtemel, tam kapsamlı bir araçtır.

Falcon.io, kullanıcılara pazarlama ekipleriyle iş birliği içinde içerik planlamalarına, oluşturmalarına ve zamanlamalarına olanak tanıyan bir içerik takvimi sağlar. Ayrıca, mevcut müşteri CRM, CMS ve analitik sistemleriyle entegrasyon için sosyal veriler, hedef kitle ve içerik üzerinde ölçümler sağlayan API’ler sağlayan önceden tasarlanmış şablonlardan oluşan kampanya oluşturucuyu kullanarak sayfaların oluşturulmasını kolaylaştırır.

Bu sosyal medya yönetim yazılımı, iş günlerinde ve hafta sonları özel saatlerde çevrimiçi kılavuzlar, öğreticiler ve e-posta gönderme portalı aracılığıyla da destek sunar.

4. HubSpot

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_2

HubSpot, tüm pazarlama çabalarınızı (sosyal medya, e-posta, SEO ve CRM gibi) tek bir platforma entegre ettiğinden, sonuçlarınızı pazarlama kanallarınız arasında kolayca karşılaştırabilir ve sosyal yatırım getirinizi ölçebilirsiniz.

HubSpot Social Media Software, pazarlama merkezi altında bulunan bir sosyal medya yönetim araçları paketidir.

maç, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ve LinkedIn gibi çeşitli sosyal medya platformlarında en çok değer verdiğiniz sosyal bağlantılara öncelik vererek zamandan tasarruf etmektir.

Yalnızca katılım düzeylerini değil, aynı zamanda bunların gerçek iş ölçümlerine nasıl dönüştüğünü bilmek için içerik yayınlama ve paylaşma, bahsetmeleri izleme ve raporlama gibi çeşitli yönetim özellikleri mevcuttur.

5. SEMrush

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_2

SEMrush, özellikle bir SEO yazılım platformu olarak bilinir, ancak aynı zamanda Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn ve Google My Business’ta sosyal medya yönetimi için birkaç yararlı araç içerir.

Sosyal medya poster, bu farklı sosyal medya platformlarını planlamanıza ve gönderiler paylaşmanıza olanak tanır.

Gönderilerinizi özelleştirmek için bir görüntü düzenleyici, UTM oluşturucu ve bağlantı kısaltıcı içerir, ardından bunları hemen veya otomatik bir programa göre yayınlayabilirsiniz. Ayrıca, reklamları özellikle Facebook, Instagram, Facebook Messenger ve Audience Network üzerinden yönetme yeteneği de var.

Sosyal medya izleyici daha sonra kullanıcılarla platformlar arası etkileşimi izlemenize olanak tanır ve raporlar için analizleri tek bir panoda toplamanıza olanak tanır.

6. Salesforce Social Studio

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_

Salesforce, işletmeler için muhtemelen en kapsamlı ürün setini sağlar. Pazarlama, müşteri hizmetleri ve sosyal medyada satış çalışmalarını göstererek müşteri ilişkilerini güçlendirmeye yardımcı olur.

7. Social Hub

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_2

Social Hub, işletmeler, ajanslar ve kurumlar için oluşturulmuş bir sosyal medya yönetim yazılımıdır. Hedef kitlesi ve müşteri temelinde, verimli, ölçeklenebilir ve güvenli bir çözüm sağlaması nedeniyle tercih sebebidir.

8. Spredfast

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_2

Spredfast, Patagonia, LinkedIn ve Johnson & Johnson gibi dünyanın en büyük şirketlerinden bazıları tarafından sosyal medya yönetimlerinin tüm yönlerini ele almak için kullanılan bir sosyal medya yazılımıdır.

9. Social Flow

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_2

Veriye dayalı sosyal medya yönetimi, pazarlama ve yayınlama aracıdır.

Social Flow, The New York Times, National Geographic Channel ve Fast Company gibi birçok önde gelen yayıncı tarafından kullanılan bir sosyal medya yayınlama ve reklam aracıdır. Fast Company, Social Flow’u kullanarak Facebook hisselerini %30 artırmayı başarmıştı!

10. NUVI

Sosyal-Medya-Yonetim-Araci-Kullanmanin-Yararlari_2

Dünyanın en çarpıcı sosyal medya pazarlama paketidir.

NUVI, sosyal medya stratejiniz hakkında kararlar almanıza yardımcı olmak için gerçek zamanlı veri görselleştirme ve sosyal medya bilgileri sağlar. Ayrıca, sosyal medyada verimli bir şekilde yayın yapmanız ve etkileşimde bulunmanız için araçlar sağlar. Aynı zamanda rakiplerin ne sıklıkla gönderi paylaştıklarını belirlemek için de kullanabilirsiniz.

 

Yazı dizimizin diğer başlıklarına ulaşmak için okumaya devam edin! Önceki yazılar:

Sosyal Medya Yönetim Aracı Kullanmanın Yararları

KOBİ’ler İçin En İyi 10 Sosyal Medya Yönetim Aracı