Skip to content

Google Harita Ekleme

google-harita-ekleme

Google Harita

Google Haritalarda yerinizi alın! 200’den fazla ülke ve bölgede, müşterilerinize bildikleri ve sevdikleri yüksek kaliteli Google Harita özelliğini sunmalısınız. İşletmeniz ister Edirne’de ister Ağrı’da olsun, kapsamlı ve güvenilir verilerle müşterilerinize her zaman güven verin.

Google Harita Ekleme

Google Harita ekleme internette fiziki mağazanızın ya da işletmenizin bulunabilir olması için olmazsa olmaz haline geldi. Google Harita ekleme özelliği ile işletmenize ait yayınladığınız konum verilerinizi doğrulayabilirsiniz. Haritadaki sıralamalarınızdaki gelişmeleri görebilir, rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. İşletmenizin web sitesine Google Harita ekleme için bir diğer geçerli neden ise site içi SEO stratejilerinizi etkileyerek aramalarda üstlerde görünmenize yardımcı olmak!

Google Haritalara Yer Ekleme

Google Haritalara yer ekleme yaparsanız ne gibi faydalar elde edersiniz:

  • Potansiyel yeni müşteriler kazanırsınız.
  • Akıllı telefonlar sayesinde kolaylıkla bulunabilirsiniz.
  • Google haritalara yer ekleme ile işinizle alakalı arama sonuçlarında çıkabilirsiniz.
  • Google haritalara yer ekleme işleminden sonra adres tarifi yapmanıza gerek kalmaz.
  • İşletmenize ait adres, telefon numarası, web sitesi ve fotoğraflarınızı sergilemenin en iyi yollarından biridir Google Haritalara yer ekleme.
  • İşletmenizin konumuna en yakın müşterileri çekebilirsiniz.
  • Google Haritalara yer ekleyerek tüm navigasyon cihazlarına kayıt imkanı elde edersiniz.
  • İşletmenizi rakiplerinize karşı her alanda üstte tutarsınız!

Google Adres Ekleme

Müşterilerinizin sizi araç kullanırken de rahatlıkla bulabilmeleri için işyerinizin konumunu Google adres ekleme yöntemi ile Google Haritalara kaydedebilirsiniz. Müşterilerinizin göre tam olarak işyeri adresinize yönlendirileceğinden emin olabilirsiniz. Google adres ekleme yaparken otomatik önerilerde bulunarak müşterilerinizin sizi bulmasını kolaylaştırabilirsiniz.

Google İşyeri Ekleme

Google işyeri ekleme işleminin ardından, hem rakiplerinizin üzerinde çıkma şansınız artar, hem de potansiyel müşterilerinize daha kolay erişebilirsiniz!​ Google işyeri ekleme ile yayınlarınız doğrudan arama ve Haritalardaki işletme profilinizde görüntülenir. Böylelikle düzenli güncellemeler yaparak müşterilerin tekrar gelmesini sağlayabilirsiniz.