Skip to content

Google Reklamlarıyla Satışlarınızı Artırın

Google Reklamlarıyla Satışlarınızı Artırın

Google Ads reklamlarının size sunduğu dijital reklam alanlarını kullanarak sunduğunuz hizmet ve ürünlerin tanıtımını ve bununla birlikte satışını daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Peki bu nasıl olur diye soracak olursanız, bu yazımızda size bunları açıklayacağız.

Günümüz teknoloji çağında artık internet ve mobil cihaz kullanımı hızını kesmeden artmaya devam ediyor. Masaüstü bilgisayar kullanımı hala geleneksel alışkanlıklarımızı yansıtsa da mobil cihaz kullanım oranı bu alışkanlığın yerini alabilecek hızda yükseliyor. Bu konunun yanı sıra Google ise hem ülkemizde hem dünya çapında neredeyse bütün insanlar tarafından kullanılan bir arama motoru; tabi Google sadece bir arama motoru olmanın çok daha ötesinde hizmetlerle kullanıcılarını mutlu ediyor. Bu hizmetlerden en önemlisi de Google Ads!

Google Reklamlarıyla Satışlarınızı Artırın

İnternet dünyasının hızına ayak uydurmak için artık dijitalde var olmak kaçınılmaz bir gereksinim haline geldi. Bu noktada sunduğunuz ürün veya hizmetler hakkında bir web sitesi oluşturmalı ve Google’da potansiyel müşterilerinize ulaşmak için web sitenizi sürekli güncel tutmalısınız. Bunun yanı sıra Google uyumlu bir web sitesi de oluşturmalısınız. Tüm bu değişkenleri düşününce ilk aşamada web sitenizin Google aramalarında üst sıralarda çıkması oldukça zor, bunun için uzun süre emek harcamanız gerekmektedir.

Google Ads tam da bu noktada dijital alanda öne çıkmak için sizin ve işletmeniz için bir çözüm olacaktır! Google Arama Ağı Reklamları ve Google Görüntülü Reklamlar ile kısa sürede potansiyel müşterilerinize ulaşabilirsiniz.

Nasıl mı?

Google Arama Ağı Reklamları web sitenizin Google arama sonuçlarında en üstte çıkmasını sağlar. Metin kurgusunu ve kampanyalarınızı istediğiniz gibi düzenleyebildiğiniz bu reklam türünde dönemsel pazarlama stratejilerinize göre dijital alanda reklam verebilirsiniz. Google Arama Ağı Reklamları satış odaklı reklamlardır. Arama anında bulunan kullanıcıyı tam da aradığı noktaya götürür, bu açıdan kullanıcı için çok yararlıdır.

Arama Ağı Reklamları kullanıcının yanı sıra işletmeniz için de çok yararlıdır; web sitenize yatırım yapıp uzun süren emekler sonucu ilk sıralarda yer almaya çalışırken aslında Google Arama Ağı Reklamlarını kullanarak potansiyel müşterilerinize en hızlı ve en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Markanızın Bilinirliğini Artırabilirsiniz.

Marka bilinirliğinizi arttırmak kısa sürede satış oranlarınızı hızlı şekilde arttıracak bir yöntem gibi görünmese de aslında uzun vadede kıymetli bir yatırımdır. Google Görüntülü Reklamlar ile insanlar sizi veya işletmenizi aramıyorken bile hazırladığınız bannerlarınız ile farklı sitelere yerleşerek karşılarına çıkabilirsiniz. İçeriğe veya kitleye dayalı farklı hedefleme yöntemleri ile spesifik olarak ulaşmak istediğiniz insanlara kendinizi tanıtan etkili bir banner göstererek müşterilerinizin sizi tanımasını sağlayabilirsiniz.

Google Reklamlarıyla Satışlarınızı Artırın

Google Görüntülü Reklamlar bu noktada bilinirliğinizi arttırmak ve işletmenizi tanıtmak için kullanılması gereken önemli bir reklam türüdür. Kendinizi potansiyel müşterilere tanıtmak dönüşüm oranlarınızı ciddi anlamda arttıracaktır ve sadık bir müşteri kitlesi oluşturmanız konusunda size yardımcı olacaktır.

Google Ads ile Reklam Verin!

Google Ads’in sunduğu reklam türlerinden sadece birkaçına baktığımızda bile aslında işletmeniz ve web siteniz için ne kadar etkili bir reklam türü olduğunu görmek çok da zor değil. Google Görüntülü Reklamlar ile bilinirliğinizi arttırırken Google Arama Ağı Reklamları ile sizi arayan müşterilerinize tam da sizi aradıkları anlarda ulaşın! Satışlarınızın ne oranda arttığını kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Google’ın sunduğu diğer reklam alanlarının neler olduğunu ve işletmenize ne tür faydalar sağlayabileceğini bir sonraki yazımızda sizinle paylaşacağız.

Hemen Bilgi Al