Skip to content

Admatic Reklamları Nedir? 

Admatic Reklamları Nelerdir?

Bugün sizlerle birçok internet sitesinin kullanmış olduğu, son derece güvenilir ve birçok avantaja sahip olan Admatic’ten bahsedeceğiz.

Admatic Nedir?

Admatic Nedir?

Her ne kadar bazı reklam modelleri sitenizin hızı, reklamın onaylanma süresi ve mobil veya masaüstü görünümünde sorun yaratsa da Admatic ile bu sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Bir Türk reklam şirketi olan Admatic, site tasarımınızı ve hızınızı olumsuz şekilde etkilemez. Mobilde ve masaüstünde uyumlu reklamlar oluşturmanızı sağlayan bu şirket, en iyi reklam şirketleri arasında gösterilmektedir.

Admatic Reklamları Nedir?

Admatic Reklamları Nedir?

İnternette reklam almaya ve vermeye yarayan Admatic, web sitenizi ziyaret eden kullanıcıların dikkatini çekecek kaliteli reklamların oluşturulmasını sağlar. Reklamlarınızın kaliteli olması ve dikkat çekici olması demek daha fazla kazanmanıza yol açacaktır.

Admatic Kullanmak Güvenilir Mi?

Admatic Kullanmak Güvenilir Mi?

Birçok web sitesinin kullandığı Admatic, kullanabileceğiniz en güvenilir firmalardan bir tanesidir. Belki de gün içerisinde dolaştığınız web sitelerinin birçoğu Admatic’i kullanmaktadır. Ne paranızın heba olmasına sebep olur ne de SEO sıralamanızda olumsuz bir etkide bulunur. Kısacası Admatic’i gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Admatic Reklamları Nasıl Yapılır?

Admatic Reklamları Nasıl Yapılır?

Öncelikle nasıl bir web sitesi kullandığınızı bilmeniz gerekmektedir. Yani:

  • Eğer web siteniz bir WordPress sitesi ise head bölününü en altında yer alan </body> kısmının bir üstüne Admatic kodunu eklemeniz gerekmektedir.
  • Bloglarda ise reklam alanları yer almaktadır. Bu alanlarda Admatic reklamlarını direkt olarak kullanabilirsiniz.
  • Eğer PHP ya da ASP kullanıyorsanız sitenize Admatic kodlarını gömmeniz gerekiyor.

Gerekli kod ekleme işlemlerini yaptıktan sonra Admatic’i rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Admatic Reklamlarını Kimler Kullanabilir?

Admatic Reklamlarını Kimler Kullanabilir?

Web siteniz kaliteli ve düzgün oluşturulmuş ise Admatic’i kullanabilirsiniz. İçerikleriniz ve web sitenizin formatı +18 öğelere yer veriyorsa ve web sitenizde warez paylaşımı olup içeriği de botlardan oluşan bir yapıya sahipse maalesef Admatic’i kullanmanız imkansız. Bu konuda firma oldukça hassas ve şartlara aykırı bir site yapınız varsa Admatic reklamlarını kullanmanız olası değil.

Admatic Reklamlar Adsense Reklamlarına Zarar Verir Mi?

Admatic Reklamlar Adsense Reklamlarına Zarar Verir Mi?

Admatic’i kullanmak isteyen birçok kişinin en merak ettiği sorulardan bir tanesi de Admatic reklamlarının Adsense reklamlarına zarar verip vermeyeceğidir. Zaten Adsense ile ortak çalışma yürüten Admatic reklamlarının Adsense reklamlarına kesinlikle bir zararı yoktur. İkisini de web sitenizde rahat rahat kullanabilirsiniz. Admatic reklam ajanslarına bu konuda ihtiyaç duyabilirsiniz. Ankara’da Admatic reklamları için size destek olacak ajanslar mevcut. Webolizma bu konuda size profesyonel bir hizmet sunacaktır. Bu konuda destek almak isterseniz lütfen bize ulaşın.

Admatic Reklamlarını Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Admatic Reklamlarını Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Admatic’i kullanmanın birçok avantajı vardır. Bu avantajlar güvenilir olmasını da desteklemektedir. O yüzden hem güvenilir yönlerini hem de avantajlı yönlerini sizlere sıralayacağız.

  • Öncelikle yerli bir firma olması Admatic’i güvenilir kılmaktadır.
  • Google ve diğer firmalarla anlaşmalı olması da hem güvenilirliğini hem de avantajını gözler önüne sermektedir.
  • Google sıralamanızı olumsuz olarak etkilemez.
  • Sitenizin SEO yapısına olumsuz bir etkisi olmaz.
  • Kazancınızı mutlaka elde edersiniz. Her ayın 25. ya da 30. gününde ödemeniz gerçekleşir. Ödemeler ise banka hesaplarınıza yapılıyor.
  • Ödeme alt limiti 50₺ olarak belirlenmiştir. Hiçbir kesinti olmadan ödeme yapılacak gün panelinizde size gösterilen ödeme banka hesabınıza geçer. Herhangi bir vergi kesintisi olmaz. 
  • Diğer firmalar tıklama başına ödeme yaparken Admatic gösterim başına ödeme yapmaktadır. Bu da zaten Admatic’i diğer firmalardan ayıran ve öne çıkan bir özelliktir.

Admatic Reklam Türleri Nelerdir? Admatic Reklamları Kullanım Alanları Hangileridir?

Admatic Reklam Türleri Nelerdir? Admatic Reklamları Kullanım Alanları Hangileridir?

Admatic reklamlarının birkaç türü vardır. Bu reklam türlerinin de kullanıldığı alanlar farklıdır. 

  1. Mobil Interstitial: Sadece mobil cihazlarda kullanabileceğiniz bu reklam türü ekranı tamamen kaplamaktadır. Özellikle mobil hedefli bir reklam yapmak istiyorsanız tercihiniz mobil interstitial olmalıdır. Gün içinde her ziyaretçiye en fazla 3 defa gösterilir.
  2. Web Interstitial: Bu reklam türü ise yalnızca deskop’ta yani dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda gösterilen bir reklam türüdür. Mobil interstitial gibi bu reklam türü de ekranı tamamen kaplar. İsterseniz afiş ya da video şeklinde gösterebilir bunların yanında form çeşidini de kullanabilirsiniz. Yapılan testlere göre her ziyaretçiye günde en fazla 3 kere gösterilmektedir.
  3. Scroll Ad 300×250: Web sitenizi ziyaret eden kullanıcı sayfanızı aşağı kaydırırken sağ altta pop-up tarzında çıkan reklam türüdür. Eski dönemlerde MSN kullananlar için bir nostalji örneği diyebiliriz. Kullananlar hatırlayacaktır; bir mesaj ya da bildirim geldiği zaman sağ altta bildirim ekranı açılırdı. Ahh MSN! Seni çok özledik… Sayfayı aşağı kaydırdıkça gözüken ama yukarı kaydırdıkça kaybolan bir reklam türüdür. Reklamı kapatmak için kapatma tuşu da vardır ve her sayfada gözükür. 
  4. Image Plus (Beta): Henüz deneme aşamasında olan bu reklam türü, site içinde entegre edilmiş görsellerin içinde yer alan reklamlardır. Şu anda pek kullanışlı olmayan bu reklam türündeki sorunlar giderildiğinde son derece etkileyici bir reklam türü olacağına inanıyoruz.
  5. Masthead (970×250) Beta: Header ve içerik arasında, büyük bir alanı kaplayan reklam türüdür. Videolu reklamların tercih edildiği bu reklam türünü YouTube’da sık sık görebilirsiniz.
  6. InRead Beta: Yine henüz test aşamasında olan bir reklam türü ile karşınızdayız. Bu reklam türünü yazı içeriklerine eklemeniz mümkün. Web sitenizi ziyaret eden kullanıcı InRead reklam türünün kodunu yazının neresine eklediyseniz o alanda sürpriz bir şekilde bu reklamla karşılaşacaktır. Aşağı doğru açılan bu reklam türünde de sorunlar giderildiğinde yine etkileyici bir reklam türü olacağına inanıyoruz.